ECHIPA
CARINA
In 2001 si-a descoperit pasiunea pentru dans, a colaborat pe plan national si international cu artisi si diverse trupe. In anul 2009 si-a deschis propria scoala de dans, apoi in anul 2011 a intrat in lumea lumea wellnessului incepand sa predea clase de Stretching. S-a specializat in Aerobic, Step Aerobic, Pilates mat si Pilates Reformer, Aqua Shape/Dance, Functional Workout. Dintre toate acestea s-a regasit cel mai mult in metoda Pilates, metoda prin care a simtit ca poate sa imbunatateasca conditia fizica si psihica a oamenilor. Din 2015 pana in prezent a participat la cele mai populare cursuri, workshopuri, conventii si evenimente ale scolilor precum Fitness Scandinavia, Move On, Life Pilates, Balance Body, Yael Nir Studio. In viziunea lui, Pilatesul este o reeducare posturala: „ Un corp lipsit de flexibilitate este un corp care nu mai poate progresa! La fel ca si gandirea! “
BIANCA ZAINEA
CEO, Fondator, Instructor personal
Zainea Bianca este instructor certificat de Pilates si dansator profesionist. In urma experientelor sale in materie de sport, Bianca a observat ca beneficiile pe care sportul le aduce in viata sa sunt numeroase, echilibrul, bunastarea fizica si psihica fiind cateva dintre ele. Scopul sau este sa impartaseasca cunostintele dobandite, ajutand clientii sa fie constienti de legatura dintre minte si corp prin exercitiile bazate pe metoda Pilates.
ANA
Instructor personal
De mic copil a fost atrasa de orice forma de activitate care implica miscarea sau efortul fizic, la varsta de 3 ani incepand cursurile de balet, o arta ce imbină miscarea și frumusetea. A urmat Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din București timp de 4 ani iar apoi Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, unde a absolvit in 2017, devenind profesor de dans la toate categoriile de varsta. Pasiunea pentru Pilates a descoperit-o in 2019 iar de atunci practica aceasta activitate aproape in fiecare zi , este ceea ce o face fericita si increzatoare, ii ofera o stare de pozitivitate. Isi doreste sa ajute cat mai multi oamenii, sa ii faca fericiti si impliniti.
MARIAN
Instructor personal
Marian, un instructor talentat si dedicat, impartaseste cu noi povestea sa captivanta in lumea sportului si a fitnessului. De la o varsta frageda, Marian si-a descoperit pasiunea pentru miscare, incepand cu tenisul, unde a obtinut nu mai putin de 3 medalii de aur la nivel de club. Pe parcursul anilor, el a explorat diverse discipline sportive, de la handbal la canotaj, aducandu-si contributia la echipele scolare si nationale si chiar obtinand locuri pe podium in competitii importante. Cu timpul, Marian si-a largit orizonturile, obtinand atestate si experienta in domeniul fitnessului si antrenamentului personal, inclusiv prin participarea la programul Work&Travel in Montana (SUA). Astazi, Marian aduce toata aceasta experienta diversificata si pasiunea sa pentru miscare in lumea pilatesului. El este dedicat sa te indrume si sa te inspire in calatoria ta catre o stare de bine si armonie fizica si mentala. Alatura-te lui Marian si incepe calatoria ta catre o viata mai sanatoasa si mai echilibrata prin pilates!
Instructor personal
IONUT ZAINEA
Inca din copilarie a practicat tenis si gimnastica ritmica, avand o inclinatie pentru sport si arta, fiind foarte activa si indemanatica. A participat la diferite concursuri nationale si internationale de dans si a facut parte din circuitul Federatiei Romane de Tenis, schiaza si practica sporturi montane. In prezent, Carina este arhitect de interior, gratie veleitatilor sale artistice si antrenoare de pilates, din dorinta de a le impartasi si celorlalti pasiunea sa pentru miscare si bunastare fizica.
CEO, Fondator, Instructor personal
ANDREEA
Instructor personal
Totul a început cu un curs de aerobic care mi-a deschis ușa către o altă activitate fizică. Această oportunitate mi-a întărit abilitățile și mi-a oferit mai multe modalități de a-mi îmbunătăți starea de bunăstare, iar de atunci nu m-am oprit. Curiozitatea și energia pe care mi le oferă sportul m-au determinat să urmez cursuri de specialitate și să acumulez noi aptitudini. În cadrul antrenamentelor acord o importanță deosebită tonifierii musculare, rezistenței și felului în care corpul se formează. De-a lungul timpului am constatat că în urma activității fizice nu este importantă doar imaginea de ansamblu a corpului, ci și starea de bine. Așadar, fiecare exercițiu se reflectă atât în starea noastră mentală, cât și în cea fizică. Am învățat că este nevoie de răbdare, de perseverență și de corectitudine pentru a ajunge să-ți atingi obiectivele.
ADRESA:
Shaya Pilates
Strada Turbinei 16, Parter Floreasca, Bucuresti, Romania
PROGRAM:
Luni / Vineri – 07:00 – 20:00
Sambata – 08:00 – 14:00
Duminica – INCHIS
PARTENERI: