MOTR
MOTR este mai mult decat un roller!
Dupa ce te pozitionezi in una dintre acele pozitii, poti folosi benzile de rezistenta si propria ta gama de miscare pentru a-ti lucra bratele, picioarele, abdomenul, spatele, orice parte a corpului tau.
Acesta este motivul pentru care este esential sa ai un instructor in jur, va trebui sa explice fiecare pozitie.
Timp de o ora, instructorul va va duce printr-o serie de pozitii pentru un antrenament cu tot corpul. Cu rezistenta din partea MOTR si provocarea suplimentara de a ramane echilibrat, veti face variatii cum ar fi abdomene, fandari si pozitie de plansa.
Un singur echipament care face posibil orice antrenament combinand confortul unei roller-foam cu provocarea a trei benzi de rezistenta atasate la un capat. Benzile pot fi reglate pentru a reproduce rezistenta de trei, sase sau noua kilograme.
Acesta a fost conceput oferindu-va un antrenament provocator si incredibil de diversificat. Categoriile de exercitii includ cardio, echilibru, antrenament functional, agilitate, antrenament de forta si multe altele.
Se poate lucra pe aparat atat culcat, in picioare, sezut, plus ca ne ofera avantajul de a detasa bara si crea antrenamente dinamice in miscare.
ADRESA:
Shaya Pilates
Strada Turbinei 16, Parter Floreasca, Bucuresti, Romania
PROGRAM:
Luni / Vineri – 07:00 – 20:00
Sambata – 08:00 – 14:00
Duminica – INCHIS
PARTENERI: