Jhonny site

IONUT JHONNY (JCONCEPT)

– Fondator – Instructor personal –

In 2001 si-a descoperit pasiunea pentru dans, a
colaborat pe plan national si international cu artisi si
diverse trupe.
In anul 2009 si-a deschis propria scoala de dans,
apoi in anul 2011 a intrat in lumea lumea wellnessului incepand
sa predea clase de Stretching.
S-a specializat in Aerobic, Step Aerobic, Pilates mat si
Pilates Reformer, Aqua Shape/Dance, Functional Workout.
Dintre toate acestea s-a regasit cel mai mult in metoda Pilates, metoda
prin care a simtit ca poate sa imbunatateasca conditia fizica si psihica a
oamenilor.
Din 2015 pana in prezent a participat la cele mai populare cursuri,
workshopuri, conventii si evenimente ale scolilor precum Fitness
Scandinavia, Move On, Life Pilates, Balance Body, Yael Nir Studio.
In viziunea lui, Pilatesul este o reeducare posturala: „ Un corp lipsit de flexibilitate este un corp care nu mai poate progresa! La fel ca si gandirea! “

BIANCA ZAINEA

– Fondator – Instructor personal –

 

Zainea Bianca este instructor certificat de Pilates si dansator profesionist.
In urma experientelor sale in materie de sport, Bianca a observat ca beneficiile pe care sportul le aduce in viata sa sunt numeroase, echilibrul, bunastarea fizica si psihica fiind cateva dintre ele.
Scopul sau este sa impartaseasca cunostintele dobandite, ajutand clientii sa fie constienti de legatura dintre minte si corp prin exercitiile bazate pe metoda Pilates.

Bianca site
Daniela Site

DANIELA CIUREA

– Instructor personal –

 

Fizioterapeut, absolventa a Universitatii Transilvania din Brasov, Facultatea de Medicina, specializarea balneofiziokinetoterapie si recuperare. In cei 3 ani de experienta a lucrat cu pacienti posttraumatici, postoperator, in recuperarea sportiva, pediatrica si oncologica, dar si pe sectiile de ortopedie si neurochirurgie.
Este instructor certificat Fitness Scandinavia in metoda Pilates. In viziunea ei, pentru optimizarea stilului de viata este primordiala starea de functionalitate, iar Pilatesul vine ca metoda integrativa in dobandirea acestei stari. De asemenea, abordeaza fiinta umana ca intreg, unde triada trup, minte si suflet sunt în interdependenta.

CLAUDIA NITA

– Instructor personal –

 

Kinetoterapeut, absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, Facultatea de Kinetoterapie, cu Specializare in Kinetoterapie si Motricitate speciala, a dobandind experienta lucrand cu pacienti cu probleme de toate tipurile: ortopedice, neurologice, postraumatice, postoperator, cu dizabilitati, recuperari sportive, pediatrice etc.

Specializata in EMS (Electro Muscle Stimulation), Pilates (Pilates mat, Pilates pt gravide, Pilates reformer) , Zumba Fitness, Aqua Zumba si Zumba Kids, Fitness este instructor certificat de Fitness Scandinavia.

Pilates i-a oferit raspunsul la toate intrebarile si considera ca pentru a avea un corp cat mai sanatos trebuie sa fi constient de corpul tau, sa il cunosti si sa ii oferi un antrenament cat mai corespunzator.

Claudia site