Jhonny site

IONUT ZAINEA

– CEO, Fondator –

– Instructor personal –

 

In 2001 si-a descoperit pasiunea pentru dans, a colaborat pe plan
national si international cu artisi si diverse trupe.
In anul 2009 si-a deschis propria scoala de dans,
apoi in anul 2011 a intrat in lumea lumea wellnessului
incepand sa predea clase de Stretching.
S-a specializat in Aerobic, Step Aerobic, Pilates mat si
Pilates Reformer, Aqua Shape/Dance, Functional Workout.
Dintre toate acestea s-a regasit cel mai mult in metoda Pilates, metoda
prin care a simtit ca poate sa imbunatateasca conditia fizica si psihica a
oamenilor.
Din 2015 pana in prezent a participat la cele mai populare cursuri,
workshopuri, conventii si evenimente ale scolilor precum Fitness
Scandinavia, Move On, Life Pilates, Balance Body, Yael Nir Studio.
In viziunea lui, Pilatesul este o reeducare posturala:
„ Un corp lipsit de flexibilitate este un corp care nu mai poate progresa! La fel ca si gandirea! “

BIANCA ZAINEA

– CEO, Fondator –

– Instructor personal –

 

Zainea Bianca este instructor certificat de Pilates si dansator profesionist.
In urma experientelor sale in materie de sport, Bianca a observat ca beneficiile pe care sportul le aduce in viata sa sunt numeroase, echilibrul, bunastarea fizica si psihica fiind cateva dintre ele.
Scopul sau este sa impartaseasca cunostintele dobandite, ajutand clientii sa fie constienti de legatura dintre minte si corp prin exercitiile bazate pe metoda Pilates.

Bianca Zainea
Ana site

Ana ( Balet / Pilates)

– Instructor personal –

 

De mic copil a fost atrasa de orice forma de activitate care implica miscarea sau efortul fizic, la varsta de 3 ani incepand cursurile de balet, o arta ce imbină miscarea și frumusetea.

A urmat Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din București timp de 4 ani iar apoi Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, unde a absolvit in 2017, devenind profesor de dans la toate categoriile de varsta.

Pasiunea pentru Pilates a descoperit-o in 2019 iar de atunci practica aceasta activitate aproape in fiecare zi , este ceea ce o face fericita si increzatoare, ii ofera o stare de pozitivitate.

Isi doreste sa ajute cat mai multi oamenii, sa ii faca fericiti si impliniti.

Andreea ( Yoga /Pilates )

– Instructor personal –

 

Totul a început cu un curs de aerobic care mi-a deschis ușa către o viață activă și echilibrată. Această experiență inițială m-a inspirat să explorez mai multe modalități de a-mi îmbunătăți sănătatea și bunăstarea, iar astfel am descoperit yoga. Cursul de yoga m-a captivat imediat, iar practica acestei discipline mi-a adus armonie și liniște interioară.

De-a lungul timpului, am continuat să-mi diversific activitățile, încercând noi forme de mișcare și antrenament. Am experimentat cu entuziasm aerial yoga, o formă inovatoare și captivantă de yoga care m-a conectat și mai mult cu corpul și mintea mea. Am îmbinat aceste practici cu alte forme de exercițiu, cum ar fi aqua gym, barre fitness, fly board, precum și pilates mat și reformer.

Experiența mea în lumea fitnessului m-a condus pe căi fascinante și m-a adus în fața unor oportunități unice. Am avut privilegiul să fiu reprezentantă în Italia timp de 3 ani la Rimini Wellness, unul dintre cele mai mari evenimente de wellness din lume. Acolo, am participat la convenții, cursuri și workshop-uri care m-au ajutat să-mi dezvolt cunoștințele și abilitățile în domeniul fitnessului și sănătății.

Iți voi împărtăși din experiențele mele, sfaturi, trucuri și resurse care să te inspire și să te motiveze să îți urmezi propriul drum către un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de nivelul tău de fitness sau de cunoștințele tale despre mișcare, te încurajez și te susțin să descoperim împreună bucuria și beneficiile unei vieți active.

Sunt încântată să împărtășesc cu tine călătoria mea în lumea activității fizice către sănătate și fericire!

Andreea Bubu
Marian Kineto

Marian ( Kinetoterapeut / Pilates )

– Instructor personal –

 

text in curand